top of page
BEDANKT

Brigitte et Nell Smeesters

Naaisters 

Een moeder/dochter duo dat perfect de technische en menselijke kwaliteiten die ik in mijn werk zoek belichaamt. Met 35 jaar ervaring en passie heeft Brigitte haar expertise ingebracht om de afwerkingen te verbeteren met haar natuurlijke vriendelijkheid. Mijn creaties komen tot leven in Nell's expert handen. Het resultaat is schitterend en past bij de warme en gastvrije sfeer in het atelier.

Corie Desbruères

Web designer 

Een jonge vrouw met een honger naar ervaring. Terwijl anderen genieten van lange momenten van luiheid, wordt Corie gestimuleerd door het zoeken naar nieuwe projecten. Leren, nieuwe dingen proberen is haar manier om haar creativiteit te voeden en uit te drukken. Het was een echt plezier om met haar scherpe oog te werken, dat de essentie van mijn lijn ving om een elegante en schone website te leveren. 

Bieke Winkelmans, The Fabric Sales

Stoffen leverancier

Ik werk al vele jaren met Bieke en The Fabrics Sales. De stoffen die zij aanbieden zijn volledig afkomstig uit deadstock voorraad van ontwerpers. Een geweldige werkwijze waarmee zowel professionals als particulieren op een duurzame manier met mooie materialen kunnen werken. Ik heb het vaakst contact met Bieke en haar stralende lach. Ze is een zeer professioneel persoon die me altijd goed advies heeft gegeven. 

Alix Bonneau

Verkoop in winkel

 

Als oprichtster van de merken "Alix Romann" en "Madame Antoine" delen wij dezelfde liefde voor handwerk en savoir-faire. Tussen twee lachen, leerde ze me veel over haute couture technieken. Vandaag heb ik het geluk dat ik mijn creaties kan voorstellen in haar boetiek in Le Vert Chausseur, in Brussel, omringd door andere talentvolle Franse artisanale ondernemers. 

Anne-Sophie Fadié

Fotograaf

Anne-Sophie, een talentvolle fotografe, vangt het menselijke gezicht achter het beeld. Een zorgvuldige voorbereiding van schetsen en lichtproeven. Als het kledingstuk tot leven komt in de handen van onze naaisters, komt het tot leven onder de lens van Anne-Sophie. Ze stelt je op je gemak, suggereert de dans, creëert de beweging voor een resultaat vol frisheid en authenticiteit. 

Zohra Scholtes & Louise Wauters

Fotomodellen photo

Twee complementaire modellen: het ene met groot charisma en sensualiteit en het andere met spontaniteit en pit. Bovenop het fysieke aspect was het belangrijk voor mij om inspirerende persoonlijkheden te vinden. Wat een plezier om met mensen te werken die ondernemend, authentiek, grappig, zelfstandig en vrij zijn. 

Marie Haegeman 

Make-Up : Make up For Ever Academy Brussels 

Het was met sprankelende ogen dat Marie zich bij ons voegde voor de fotoshoot. Toen ze het project ontdekte, kon ze oplossingen voorstellen zodat ik de verschillende make-up ideeën die ik wilde onderzoeken kon uitoefenen. Haar discreet enthousiasme bracht vrolijkheid in deze belangrijke fase van de ontwikkeling van de collectie.

Lorraine de Thibault

Redactrice

Vriendin van Baudelaire sinds haar achtste, drukt Lorraine haar liefde voor kunstenaars uit via haar pen. Ze vangt de diepe essentie van haar gesprekspartner, door middel van een gesprek. Zij heeft mijn emoties en waarden in woorden kunnen omzetten met alle poëzie die haar kenmerkt. 

Fabrice Van Boeckel et Sébastien de Cordes

Tot slot een speciale vermelding voor Sébastien de Cordes en Fabrice Van Boeckel, mijn oude vrienden, die me tijdens de fotoshoot hebben bijgestaan door de video te verzorgen. Hun tijd is het mooiste bewijs van vriendschap dat ze me konden bieden.

bottom of page